Den sikreste måde at købe og sælge e-billetter på

TicketSwap er et sikkert, nemt og fair sted at købe og sælge e-billetter til koncerter, festivaler, sportsbegivenheder, teaterforestillinger og udflugter. Bedrageri forhindres ved streng kontrol og samarbejde med organisationer og partnere.

Læs mere

Hvorfor skal jeg bruge TicketSwap?

Sikkert

Sikkert

TicketSwap er sikker at bruge. Køberne modtager deres billetter umiddelbart efter online-betalingen er gået igennem. Sælgere modtager deres penge næste bankdag. TicketSwap kontrollerer sælgerne og billetterne ud fra flere kriterier. Derudover kan du se, hvem du køber af, fordi Facebook log-ind er obligatorisk. Gennem vores partnerskaber med organisationer og arrangører, kan vi tilbyde Secure Swap billetter, så du som køber er 100% sikker på at købe en gyldig billet.

Nemt

Nemt

Billetter sælges med et par få klik. Køberen kan let betale online og vil modtage billetterne direkte på e-mail, efter at betalingen er gået igennem.

Fair

Fair

TicketSwap er imod urimelige priser. Derfor kan sælgere kun bede om op til 20% over den originale billetpris. Som køber ved du derfor, at du altid betaler en fair pris for dine billetter.

Video-forklaring

Køb af billetter

Betalt nemt online og modtag dine billetter med det samme. Sælgere skal uploade deres billetter til TicketSwap før billetterne kan sættes til salg. Efter at du har betalt, kan vi overdrage billetterne sikkert.

TicketSwap ønsker at gøre det så sikkert som muligt, at købe billetter. Vi foretager streng kontrol for at forhindre bedrageri og snyd. Se her, hvordan vi kontrollerer sælgere og deres billetter.

Alle sælgere skal logge ind med Facebook. På denne måde kan du se, hvor mange venner en sælger har og få en idé om hvem, du køber fra. Hvis nogen allerede har solgt billetter tidligere uden problemer, viser vi dette i deres info.

TicketSwap er imod urimelige priser. Derfor kan sælgere kun bede om op til 20% over den originale billetpris. Som køber ved du derfor, at du altid betaler en fair billetpris.

Salg af billetter

Som sælger er du garanteret dine penge. Købere betaler online, og vi sender billetterne efter at vi har modtaget pengene fra køberen. Den næste bankdag vil vi overføre pengene til dig. Så enkelt er det, at sælge billetter på TicketSwap!

 1. Upload din PDF-fil/pkpass-fil og angiv de billetter, du ønsker at sælge.

  Upload din PDF-/pkpass-fil og angiv hvilke billetter, du ønsker at sælge. TicketSwap vil opdele filen automatisk. Du kan indikere hvilke billetter, du ønsker at sælge, og hvilke, du ønsker at beholde. Så snart din annonce er oprettet, sender vi dig en e-mail med de billetter, du ønsker at beholde. På denne måde vil der ikke være nogen forvirring.

 2. Bestem din salgspris og indtast dit kontonummer

  Du kan selv bestemme salgsprisen på din billet. Men TicketSwap er imod urimelige priser, og derfor kan du kun bede om op til 20% over den originale billetpris. Når du har angivet salgsprisen, skal du indtaste dit bankkontonummer, så vi ved hvilken konto vi skal overføre pengene til, når billetten er blevet solgt.

  1 billet € 20 IBAN
 3. Fremhæv din annonce på Facebook og Twitter

  Selvfølgelig vil du gerne sælge din billet så hurtigt som muligt, og derfor har TicketSwap gjort det meget nemt for dig at fremhæve din annonce. Du bestemmer hvad der vil blive delt. Det er også muligt at sælge billetten til en køber, du allerede selv har fundet.

 4. Modtag dine penge, når din billet er solgt

  Når du har sat din billet til salg, skal du ikke foretage dig mere. Så snart din billet er solgt, sender vi dig en e-mail og en SMS. Dine penge vi blive overført den næste bankdag.

Start med at sælge din billet

Secure Swap

Hvis annoncen har et Secure Swap-logo, er den originale billet gjort ugyldig og køberen vil i stedet modtage en ny billet. Vi kan tilbyde dette, fordi vi har partnerskaber med arrangører, spillesteder og billetudbydere.

Mere om Secure Swap

Omkostninger

Det er gratis for dig at annoncere din billet på TicketSwap. Først når en billet er blevet solgt vil vi opkræve et servicegebyr fra køber og sælger på 5%. For visse betalingsmetoder vil der også kunne blive pålagt et mindre transaktionsgebyr.

 1. Salgsprisen er €20
 2. Sælger modtager €19
 3. Køber betaler 21€
 4. TicketSwap vil modtage €2

TicketSwap App

Bag kulissen

Tjek Instagram for at se, hvad der sker bag kulisserne på TicketSwap.