TicketSwap til din organisation

TicketSwap er en ærlig og gennemsigtig platform for køb og salg af billetter. Med mere end 1 million brugere, kan TicketSwap tilføre en masse værdi til din organisation eller spillested. Lad os forklare hvordan ...

Opret en konto eller log ind med din nuværende konto

Vigtige fordele

Undgå problemer ved indgangen

Vi gør det sikkert at købe og sælge billetter. Lad os sætte Secure Swap op til dine events, så købere er 100% sikre på at købe en gyldig billet.

Vind kampen mod billethajerne

Vi begrænser priser til at være maks. 20% over den originale billetpris. Sammen vil vi vinde kampen mod billethajerne. TicketSwap er en ærlig platform med fuld gennemsigtighed.

Indsaml data om dine besøgende

Tidligere var dét at købe og videresælge billetter noget, der foregik i det skjulte. TicketSwap har bragt det frem i lyset og gjort det legitimt. Vi giver dig al nødvendig data om dine besøgende.

Lad os hjælpe dig med at markedsføre dine events

Vi har rigtig meget trafik på vores sider. Derfor kan vi hjælpe dig med at markedsføre dine events imod det rette publikum. Det er endda muligt at sælge billetter direkte fra billetudbyderen gennem TicketSwap.

Et dejligt dashboard

På dit dashboard kan du se statistik over billetsalg, gennemsnitlige priser, hvor brugerne kommer fra og meget mere.


Du er i godt selskab

TicketSwap arbejder allerede sammen med arrangører og spillesteder. Her er, hvad de siger om TicketSwap.

TicketSwap hjalp os med at indse, at fra en promotors perspektiv lider tredjepartssalg billetsalg af et imageproblem. Ved at være den første arrangør til at indgå i et partnerskab med TicketSwap, har vi hjulpet festivalgæster med at få adgang til fair og sikre andenhånds-billetter! #FightTheFraud!

Robert Mulder, Apenkooi

Ready to Rock & Roll?

Please contact us for an introduction and demo of the dashboard. You’ll absolutely love it!

Kontakt os

Eller ring til os på +31203080676